image
Over ons bedrijf

Wij geloven dat een website méér is dan een webpagina

Daarom bieden wij u ook méér dan een professioneel ontworpen website. Bij inQuota nemen wij de volledige zorg van uw website op ons en gaan wij verder dan u misschien verwacht. Van domeinnaam tot webhosting en van design tot innovatieve tools die uw bedrijf nét dat beetje extra geven.

Volledige zorg is niet compleet zonder goede service. Zo leren wij u te werken met de gebruiksvriendelijke web-systemen en zijn wij altijd bereikbaar voor uw vragen.

Over Jarah de Jong
inQuota is in 2008 opgericht door Jarah de Jong. Als jonge scholier begon hij het web te verkennen en ging hij aan de slag met HTML op verschillende communities. Al snel ging hij hobbymatig programmeren via Lycos Tripodnet, waar hij zijn passie voor programmeren ontdekte.

Met dit inzicht begon Jarah aan zijn MBO-opleiding IT-Mediaproducties. Tijdens zijn studie ontwikkelde hij regelmatig websites voor klanten. Dit ging hem zo goed af dat hij zich na twee jaar besloot in te schrijven als zzp’er. “Onbekend terrein”, aldus Jarah, “maar ik ben ontzettend blij dat ik dit besluit genomen heb.”

Ondanks dat het werkende leven voor Jarah officieel begonnen was, bleef hij studeren. Na het MBO volgde hij de opleiding Grafimediatechnologie te Rotterdam. Gedurende deze periode heeft hij veel ervaring kunnen opdoen voor eigen projecten. Zo heeft hij kennis gemaakt met verschillende talen, componenten, systemen, frameworks en koppelingen.

Deze ervaring maakt dat Jarah een echte fullstack developer is geworden. Jarah: “Een fullstack developer is een developer die alles kan. Maar ik wil verder. Ik wil mijn klanten verder brengen dan zij nu zijn. Hun bedrijf verder brengen. En dat allemaal met hun website. Omdat het kan.”